Traductor

English Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Catalan Filipino Hebrew Indonesian Latvian Lithuanian Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Vietnamese Albanian Estonian Galician Hungarian Maltese Thai Turkish Persian

La Mosca, assetjament a les aules

La Mosca, assetjament a les aules

Ed. Perifèric 2008

ISBN 13: 978-84-935498-7-9

Premi Benvingut Oliver 2007 de Literatura Juvenil
Isona ha canviat d’Institut. Fuig d’una convivència impossible que fins i tot li va costar la vida a un amic seu. Al nou centre, però, tornarà a repetir-se de nou la mateixa situació d’assetjament.
Aquesta vegada no fugirà. Isona haurà d’enrontar-se, amb la complicitat de nous amics, al seu passat i a les persones que fan de la por un instruent per a sentir-se poderosos.
Un llibre necessari que ens ajuda a entendre el fenomen de la violència a les aules.

 

  • Una història que indaga en un dels problemes més greus que afecten la comunitat educativa, l’assetjament a les aules, tractat per un dels autors de literatura juvenil més prometedors del moment. (LLETRES VALENCIANES)
  • Gemma Pasqual posa una vegada més el dit en la nafra: no sols en denunciar aquest tipus d'agressions sinó la seua banalització i difusió quan són filmades i exhibides sense cap escrúpol via mòbil o internet.
  • Perquè el veritable protagonista d'aquestes pàgines és la violència; però no com una abstracció, sinó com el darrer resultat d'una sèrie de mancances, inseguretats i pors envers un mateix i el que ens és desconegut. (Levante-emv, Posdata)