Traductor

English Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Catalan Filipino Hebrew Indonesian Latvian Lithuanian Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Vietnamese Albanian Estonian Galician Hungarian Maltese Thai Turkish Persian

La màgia del temps


La màgia del temps

ALFAGUARA/Voramar 2005

ISBN 13: 978-84-8194-002-2

ISBN 10: 84-8194-002-X

El Guillem ha d’agafar el tren cada dia per a anar a escola; té el temps controlat i es lleva molt just. Un dia, però, li fallen els càlculs, el perd i es veu obligat a agafar el següent. El que no sap és que serà víctima d’un accident i per un error del destí es convertirà en un fantasma. Aquest error pot tenir solució, per això ha de buscar la Màgia, amb qui viatjarà en el temps fins a Menorca, per veure-se-les amb els corsaris, es trobarà enmig d’un atemptat anarquista a la Barcelona del segle dinou i haurà de salvar la seua amiga de la pantanada d’Alzira, al segle vint.


  • Novel·la recomanada especialment pel Grup 10–Llibreries de qualitat S. L., que és constituït per les llibreries següents: Llorens Centro (Alcoi), Librerías 80 Mundos (Alacant), Ulisses (Benidorm), Babel (Castelló de la Plana), Al-i-truc (Elx), Ambra (Gandia/Dénia), Bastida (Ontinyent), El Puerto (el Port de Sagunt), La Màscara (València), Soriano (València).

  • L’autora no es limita a crear un imaginari fantasmal sinó que amaneix la trama amb reculades històriques com la bomba del Liceu o la pantanada d’Alzira. L’estructura del relat aporta originalitat i un rerefons actual que el dota de frescor i no el fa caure en la trampa del déjà vu. (AVUI, Suplement de Cultura - Andreu Sotorra)